Active Image
 

Polls

Denne siden var ....
 
Home
Abortholocaust PDF Print E-mail
Thursday, 03 June 2010

DEN MØRKESTE DAGEN I NORSK HISTORIE!

13. juni 1975 er den mørkeste dagen i norsk historie. Det er 35 år siden. Da ble en ulov vedtatt i det norske Storting som har kostet mer enn en halv million barn livet. Biskop Per Lønning gikk av i protest mot loven. I årene som fulgte ble prestene Børre Knudsen, Per Kørner og Ludvig Nessa avsatt som prester ved dom i rask rekkefølge p.g.a. sine protester mot uloven og massemyrderiene som fulgte i kjølevannet av den.

Et lite, stille sørgetog har nå i en årrekke gått fra Stortinget til Det ukjente barns grav i sorg over den forbannelse som har rammet landet vårt. Vi er ikke mange - for sløvhet og likegyldighet har lagt seg som en klam hånd over folket vårt. Få innrømmer at det er folkemord som finner sted på norske sykehus. Og få innser at vi er i ferd med å sage av den grenen vi selv sitter på!

I år blir markeringen lagt til lørdag 12. juni (ettersom 13. juni faller på en søndag), med ”stand” på Egertorget fra kl.11.00 til kl.15.00, og samling på Eidsvolls Plass kl.15.00. Deretter går sørgetoget til Det ukjente barns grav på Vår Frelsers Gravlund. Lastebilen med bilder av aborterte foster kommer til å rulle i Oslos gater det meste av dagen.

Alle eksilkirkens prester deltar. Bli også du med! Og få noen med deg, da vel!

Fredrikstad 31. mai 2010
Ludvig Nessa

Last Updated ( Thursday, 03 June 2010 )
 
< Prev   Next >
© 2024 abort.no