Active Image
 

Polls

Denne siden var ....
 
Home
Fredrikstad Blad skriver: PDF Print E-mail
Tuesday, 04 January 2011

- Muslimene vil overta landet

- Muslimene vil overta landet

Av Roy Freddy Andersen

Abortmotstander ut mot tilbud om gratis prevensjon

 

 

Tror ikke gratis-prevensjon gir færre aborter

Ludvig Nessa.

Ludvig Nessa.

Fakta

Abortmotstanderne

Fredrikstad-presten og kollega Børre Knudsen gjennomførte flere aksjoner mot sykehus med blant annet ketsjupdryppende smådukker, som skulle forestille blodige fostre etter abort.

I fjor slo han til igjen, da mot kvinneklinikken ved Haukeland universitetssykehus i Bergen.

- Vi lever i et barnefiendtlig samfunn, vi sager av grenen vi sitter på, mener Ludvig Nessa (61).

Det var i forrige uke at Aftenposten kunne fortelle om et forsøk der unge kvinner mellom 20 og 24 år i Tromsø og Hamar fikk utdelt gratis prevensjon. Dette førte til at aborttallene ble halvert. Nå vurderer  Helsedirektoratet å gi alle kvinner i denne aldersgruppen tilbud om gratis prevensjon.

Det er nemlig kvinner i denne aldersgruppen som får utført flest aborter per år i Norge, skriver Aftenposten. Saken kommer trolig på politikernes bord i løpet av året. Politikerne er delt i synet på forslaget.

Det er ikke Ludvig Nessa. Han ble rikskjent på 1980-tallet som en innbitt abortmotstander.

- Tror ikke på myndighetene

Likevel er ikke Nessa glad for at gratis prevensjon fører til færre aborter blant unge kvinner. Han mener naturen skal gå sin gang.

-    Jeg tror ikke noe på myndighetene i denne saken heller. Det høres fint ut, men sannheten er at vi lever i et samfunn som ikke ønsker barn. Enten så aborterer vi bort barna eller så sørger vi for å ikke få dem. Jeg forstår ikke politikerne som er så opptatt av at barn ikke skal fødes, sier Ludvig Nessa til Fredriksstad Blad.

Han mener politikerne kan takke seg selv når eldrebølgen nå slår inn med full tyngde. Stadig færre skattebetalere skal bære utgiftene ved stadig flere eldre.

-    Uten barn stopper Norge. Saken er at vi trenger flere barn i dette landet. De siste tiårene har vi tatt livet av nærmere en halv million barn gjennom abort, sier Nessa.

Mener muslimene vil overta landet

Nessa, som nå er prest i Fredrikstad-menigheten Karmel, har også markert seg som en hard islam-motstander – og Nessa mener den norske politikken ”vil føre landet rett i lomma på muslimene”:

-    De føder jo barn som bare det. Og det er de som føder barn som kommer til å overta landet.

-    Så du tror muslimene står bak et komplott som gjør at somaliske kvinner i Fredrikstad, for eksempel, bevisst føder mange barn for at deres religion skal ta over landet?

-    Hvor bevisst hver enkelt kvinne er, vet jeg ikke. Men jeg tror lederne deres er bevisste. De snakker jo åpent ut om dette, svarer Nessa.

Lattermild muslimsk leder

-    Mohamed Hamzoui er leder for den islamske forening i Fredrikstad. Han tilbakeviser, med latter i røsten, at han har noen planer om å overta styringen i Fredrikstad eller i Norge.

-    Nå er det slik at abort også er forbudt både i islam og i jødedommen. At mange vestlige kvinner føder færre barn, er de ikke alene om. Også i mange godt utviklede muslimske land, som i mitt gamle land Marokko, ser vi det samme: Når både mann og kvinne er i jobb, fødes det færre barn. Så at det fødes færre barn har nok mer med økonomisk utvikling enn det har med religion å gjøre.

Publisert mandag 03. januar 2011 kl. 14:14.
Sist oppdatert mandag 03. januar 2011 kl. 14:14.

 

 

Automatisk oppdatering er aktivert. (Stopp)
  • kattemor 6 timer siden
    Har sjelden vært enig med Nessa i noe. Men iflg. en doku som gikk på tv her en dag, sa muslimske ledere at målet dems er å overta hele europa. De skulle få flest mulig inn i styre og stell etterhvert. De later som de er for demokrati, men i islam finnes ikke dette ordet. De skulle lure hele europa trill rundt og sørge for at islam ble dominerende religion etterhvert. Og det tror jeg så gjerne. Har også møtt muslimer på byen, som sier de er her kun for å overta landet vårt. Det er skremmende og sikkert ikke vanskelig i Norge, med den snillismen og naiviteten i dette landet.
  • Dette beviser bare det mange har ment fra før, Ludvig Nessa er en syk syk mann, som dessverre har altfor frie tøyler, noe som resulterer i at han forgifter samfunnet med både det ene og det andre! Gi mannen munnkurv!
  • Hvorfor nevner han muslimer i det hele tatt? dette har ikke no med relgion å gjøre, det er snakk om kultur.. desverre så trenger han manen her kunnskap før han slår ut med tunga.
    Om han virkelig er redd for at muslimer eller invanderere som han kan godt ha sagt skal ta over Norge kan han bare lene seg tilbake å slappe av for det er det siste de ville ha gjort.. av så mange land i verden velger de neppe Norge ;)
  • Haha.. Muslimene tar over Norge? Hva er det dere sier? Makan til mer frykt for muslimer har jeg ikke sett. Tror dere virkelig at alle muslimene er ute etter å ta Norge? Nå må dere for pokkern ta dere sammen!
    Helt enig med det Ellen skriver.
  • Greit at relgionen for muslimene er sånn at hver kvinne føder 5-8 barn, men realiteten er at det er de som kommer til å ta over landet her, for hver norske kvinne får 1-3 barn hver, da er det om 20 år over dobbelte utlendinger i norge enn det det er norske nordmenn. Og muslimer verdsetter høyere utdanning mer enn det en nordmann gjør, da blir fastlegen din utlending, advokaten din er utlending, så får vi inn fler og fler utlendinger på stortinget, og det som til slutt skjer er at utlendingene tar over landet. Og hvis man ser på kriminaliteten i fredrikstad har den øket betydelig de siste ti årene, og hvor sjeldent er det en utlending som har stått for den kriminelle handlingen? sier ikke at nordmenn aldri gjør noe kriminelt, men hadde vi vært flyktninger og måtte flykte til ett muslimsk land, hva hadde da skjedd om vi hadde gjort noe som bryter deres lov eller bryter ved deres relgion? hva om vi ville bygd opp en kirke, hadde det blitt tollerert ? her i norge får muslimske kvinner gå med sjal, burka osv, men hva om en norsk kvinne går uten burka/sjal i ett muslimsk land, da skal det plutselig ikke tollereres. mener det skulle vært nulltolleranse, gjør noe kriminelt i norge eller ikke følg norske regler, så er det rett ut. Det er jo selvfølgelig masse flotte utlendinger i dette landet også, men de som blir sett og hørt er de som ikke kan forholde seg til reglene. Er det slik det skal være at man skal være redd for å gå i sin egen by?
  • leknork 1 dag siden
    Er helt ening med nessa at norge blir en muslimsk stat om noen ti år . innvandringen må begrenses eller stoppes helt
  • Roar Kjøresen 1 dag siden
    Møtte en gammel krok fra abortmotstanderne en dag på busstorvet i Fredrikstad.
    Der han hadde mye fint å si om anti-abort og slikt.

    Etter endt tale spurte han hva en kamerat og jeg syntes om abort.
    Vi sa da at vi var for abort, og kvinner burde ha mulighet til å bestemme selv.

    Etter denne uttalelsen klarte den gamle kroken å få frem at vi var på lik linje med Hitler og vi var en del av en gjeng som forsøker å ødelegge verden.

    Akkurat i det øyeblikket mistet jeg den siste dråpen av forståelse for dette "partiet".
  • Odd Karlsen 1 dag siden
    Uansett problemstilling om bevisst handling eller ikke fra relgiøse ledere vil det folkeslaget som blir mangetallig, les flertall, ha størst mulighete for styre hvis de kan samles om et parti. Eller starte et helt nytt parti når de er mange nok !

    Tankespill: Hvis det er 1 million muslimer som føder 6 barn og 4 millioner "kristene" som føder 1,5 barn så er det lett å regne ut hva som kan skje om en generasjon fra nå...

    I tillegg legger myndighetene opp til at alle moderne og resurssterke kvinner skal realisere seg i arbeidslivet. Det er litt "taper" (?) å være hjemmeværende.

    I tillegg til fødselsforskjellen kommer de 150.000 familiegjenforeningene (fra ikke-nordiske) i den senere tid som også ofte har opphav fra muslimske land. http://www.ssb.no/emner/02/02/.../

    Så utviklingen er vel rimlig klar? Spørsmålet bør heller være; hvordan møte denne ganske store endringen på beste mulige måte?
  • petterpan1 1 dag siden
    Fjernet kommentar.
  • Synes du at muslimske barn har så utrolig god oppførsel og er så låvgyldig,selv om de bor hjemme hos mamma og pappa til de er 40....?
  • nei sier ikke det att muslimer er engler men noen IDIOTer fins bade som muslimske og kristne.. prøvde bare konkludere med hvorfor normen ikke vill ha barn. sier ikke alle,men dere klager på att norge føder for få barn.. hva mener du er grunnen personelig?? inlegget mitt ble fjernet why? var det noen som ble truffet der??
  • Grunnen er vel egentlig,tror jeg at de sattser på karieren først og pluttselig så er det for sent...?
    De fjerner innlegg fort vekk og det er dumt.Jeg liker best at alt står,for da ser det ikke ut som det er noen sammenheng.
  • knuedv 1 dag siden
    Bare vent muslimene tar over makta i Norge om tjue år. De kommer inn i kommunestyrer og i regjering , når de har flertall er det kjørt for oss nordmenn.
    Godt Nytt År

  • De kan vel nesten ikke bli værre en det rød/grønne styret som er nå..?
    Tilbake til alvåret,......vi må/bør ikke slippe de til,.....stem"FRP".....?
  • Det er vel muslimsk styre i Norge allerede...?Vi kan ikke si og gjøre som før,for da blir de sint og brenner flagget og det som værre er.Med muslimer i Norge,så må vi nok stå skole rett og bare godta og holde kjeft,ellers så"smeller"det....!
  • Hva enn skjer så blander dere inn muslimer og tenker det her er planlagt, hva har islam med at de som er fra annet kultur føder mer barn enn norske? Det er bare kulturen som er sånn!!
  • jerikh 1 dag siden
    Det skulle vært morro å ha visst om alle som satte opp hytta til høyli ute på øya bodde i distriktet og jobba kun for Fredrikstadfirmaer. Ditto med firmabygga hans. Bruker han lokale trevarefirmaer på garderobeskap og kjøkkeninnredninger, eller fra utenlanske fabrikker? Er alle trematrialer levert av firmaer som har hogd i skogene her. Bruker han selv industrimat, kun lagd av Stabburet på Råbekken. Fyller bensin kun hos lokale stasjoner og tar med seg ei jerrykanne som reserve hvis han skal langt. Har han garantier på at oksesteika har vokst opp hos en Fredrikstadbonde og ditto på grønnsaker. Kan han garantere for at av alle produkta han har importert, er det ingen Fredrikstadfirma som lager/leverer samme produkt, da mest sannsynlig til stivere pris, men det er jo ubetydlig hvis det støtter lokalsamfunnet. Og Høyli. Den stenen du plukket opp og kastet i eget glasshus. Var det en stein fra distriktet og glasshuset levert og satt opp av Fredrikstadfolk ansatt i Fredrikstadbedrifter? Har du bare Fredrikstadfolk ansatt i dine bedrifter så skattepengene blir her i kommunen?
  • Hva fanden har dette med Ludvig Nessa og gjøre?

 

Last Updated ( Tuesday, 04 January 2011 )
 
< Prev   Next >
© 2024 abort.no