Sample Image
 
Home arrow Morderne
Feminisme PDF Print E-mail
Friday, 07 March 2008


Feminismen dreper!

Active Image

Feminismen har kostet flere menneskeliv enn nazismen og kommunismen til sammen, mener Kjell Arild Pollestad. Og vi er helt enig med ham i det.

 

 Abort har kostet oss to tsunamier

Feminismen har kostet flere menneskeliv enn nazismen og kommunismen til sammen, mener Kjell Arild Pollestad. Han sa dette engang i et intervju med Dagbladet. Intervjuet ble gjort av Tore Gjerstad.

Pateren ved dominikanerklosteret i Oslo er kanskje den mest kjente representanten for katolikkene i Norge. Han gir sin fulle støtte til Børre Knudsens og den døde pavens syn på abort.


-  Må skrifte
-  Ingen framtidige paver vil noensinne godta abort, kvinnelige prester, skilsmisse eller sex utenfor ekteskapet, sier Pollestad.

-  Heller ikke abort etter voldtekt?

-  Nei. Abort er en alvorlig synd på linje med drap. Hvis en kvinne tror på Gud, må hun skrifte og angre. Da får hun tilgivelse. Feminismen har gjennom tretti år kostet flere menneskeliv enn nazismen og kommunismen til sammen. Siden selvbestemt abort ble innført i 1975, har det kostet oss minst to tsunamier. Systematisk er en firedel av årskullet fjernet.

-  Hvem er feminismens Hitler eller Stalin?

-  De finnes ikke, men feminismen har hatt abort som en merkesak ut ifra det feilaktige syn at fosteret er en del av kvinnens kropp: Et foster kan ha en annen blodtype enn mor og kan fødes friskt selv om mor har aids.

-  Så abortleger er som SS-kommandanter å regne?

-  Jeg forstår at lovgiverne mangler perspektiver på dette, og jeg skjønner kvinnens ofte fortvilte situasjon. Men jeg forstår ikke at leger stiller opp og utfører drap. Jeg har hørt dem svare at de gjør det de blir bedt om. Det er det samme svaret SS-kommandanter ga i Nürnberg-prosessene.


-  Prisverdig
-  De står altså i samme kategori som SS-kommandanter?

-  Du må ikke dramatisere dette totalt. Heldigvis har leger reservasjonsrett mot abortinngrep, og norske leger har på en prisverdig måte holdt stand når det gjelder barmhjertighetsdrap på eldre.

-  Hvis feminismen tar så mange liv, burde du ikke da forsvare væpnet kamp mot abortklinikker, som i USA?

-  Nei, man skal ikke bruke samme våpen. Det uhyggelige i USA er at de samme abortmotstandere forsvarer dødsstraff. Jeg er imot å ta liv uansett.

-  Hvordan tror du kvinner som har hatt det vanskelige valget oppfatter ditt syn?

-  Det finnes tilgivelse for alle synder. Men kvinnen er delaktig i at menneskeliv drepes.

Pollestad innrømmer at abort engasjerer ham sterkt fordi han selv ikke skulle vært i live.

-  Min mor var syk og lå i en døs på sykehuset. Hun hørte fra dem som sto rundt henne at «her må vi ta abort», sier Pollestad. -  Hadde det ikke vært for en gammel overlege, ville jeg selv havnet på søppeldynga, fortalte Pollestad til Vårt Land på lørdag.

-  Hvorfor tror du det er så stort flertall av kvinner som støtter dagens politikk?

-  Kvinner er etisk villedet av en helt feil lære som feminismen står for, sier Pollestad. Han forsvarte en gang den kjente abortaktivisten Børre Knudsen i retten.

-  Like mye som kirken i dag er takknemlig for Hans Nielsen Hauge, vil den i framtida være takknemlig for Børre Knudsen.

-  Forutsetter ikke det at hans syn vinner?

-  Men det tror jeg det gjør! Når man ser på historiens barbarier, er man omsider kommet til erkjennelse av at de var feil: Dødsstraff i Europa, slaveriet, økonomisk utbytting av arbeidere. I framtida vil vi erkjenne at vi ikke kan drepe 14 000 barn i året.

-  Hvilket barbari er det største kirken er ansvarlig for?
Korstogene.

-  Hvor mange kvinner har dødd av aids på grunn av pavens motstand mot prevensjon?

-  Hvis det er riktig, vil det i så fall være en katastrofe.

-  Hvilke fordeler har kvinnefrigjøringen gitt?

-  Vinningen er tilgangen til yrkeslivet. Men jeg tror ikke noen mennesker er blitt lykkeligere av dagens oppløsning av familien.

-  Er dagens kvinner friere?

-  Nei. Min mor og hennes generasjon var like frie og mye tryggere.

-  Kvinnene burde rett og slett holde seg hjemme?

-  Ja, det hadde vært det beste for barna at de var hjemme mens de var små. Samtidig innser jeg at slik samfunnet er ordnet, kan de ikke det på grunn av økonomien. Derfor burde staten gi lærerlønn til alle mødre som ønsker å være hjemme for å passe barn.

-  Er det godt å endelig få fram din reaksjonære side?

-  Jeg har aldri lagt skjul på dette, men jeg er glad for at Dagbladet gir meg en anledning til å gjenta det.

Last Updated ( Thursday, 22 May 2008 )
 
< Prev   Next >
© 2024 abort.no