Active Image
 
Home arrow Abort
President Obama PDF Print E-mail
Friday, 07 November 2008

Obama er for barnmord

Enhver idiot må jo forstå at en gjør en mor en tjeneste ved å myrden barnet hennes! 


Den nye presidenten i USA heter Barack Obama. Store deler av verden jubler i begeistring. Norske medier var heller ikke sene med å glorifisere Obama. Og mange såkalte kristenledere støttet ham. Ingen ringere enn lederen i KrF, Høybråten, ble rørt til tårer da seieren var sikret.

Med løfter pakket inn i fineste silkepapir, har Obama tatt verden med storm. Også Norge. Noen som helst antydning til kritikk fra norske politikere, media eller kristenledere må vi leter lenge etter. Den slags glimrer med sitt fravær.

Et av de store spørsmålene i valget var abort. McCain og Palin ble nærmest utpekt som umenneskelig mennesker fordi de er imot fosterdrap. Mens Obama ble hyllet for å forsvare det som er til kvinnens beste.

Enhver idiot må jo forstå at en gjør en mor en tjeneste ved å myrde barnet hennes!

Hva som egentlig skjuler seg bak Obamas abortpolitikk, har det blitt snakket mindre om. I det minste i Norge. Men begynner man å grave litt i amerikansk media på internett, vil en snart oppdage Obamas sterke uvilje mot å oppheve de såkalte "delvis-fødsel-abortene" (partial birth abortion) i USA. En mildt sagt inhuman og grotesk abortmetode som blir utført helt opp til den niende måned.

Det skjer ved at barnet tvinges ut av magen med bena først. Barnet er sprell levende. Når kun hodet er igjen i magen, stikker abortlegen en saks inn i nakken og opp i hjernen på barnet. Hodet blir således punktert og barnet dør. Hjernemassen blir sug ut og skallen kollapser.

Det er bl.a. juridiske årsaker til at barnet blir drept på denne måten. For ble hele barnet født levende, ville det være mord om de drepte det. Men når det skjer før det er helt ute av magen til mor, er det bare abort.

Tre ganger har Obama stemt imot at disse "delvis-fødsel-abortene" skulle forbys.

George W. Bush fikk innført en lov, Born-Alive Infants Protection Act, som krever at et barn som overlever en abort må bli reddet av legene. Det handler altså om å redde et levende født barn. I USA kan dette faktisk gjelde barn helt opp til den niende måned. For det gjelder ingen 12 ukers grense som her i Norge. Men grensen går rett og slett ved fødsel. Er du fullbåren, men enda ikke helt ute av mors liv, kan du drepes. Er du helt ute, er det nå blitt mord, takket være Bush. Denne loven var Obama sterkt imot.

Dette betyr at Obama er for fri abort helt frem til fødsel. Og faktisk litt etter.

Mye i Obamas glatte retorikk synes å glitre av fremtidhåp, frihet og nytenkning. Men bak talen om kvinnens frihet, skjuler det seg tendenser som får alvorlig ødeleggende konsekvenser.

Folk var ikke mindre begeistret for Hitler i sin tid. I alle fall i Tyskland.
 
< Prev   Next >
© 2023 abort.no