Active Image
 

Polls

Denne siden var ....
 
Home
Utøya - et kall til omvendelse!

Hvorfor tillater Gud ulykker og terror?

Vi trenger alle en påminnelse om døden. Vi trenger alle en påminnelse om at det er en sammenheng mellom synd og død. Ja, at dødens egentlige årsak faktisk er synd.

Men dette betyr ikke at enhver sykdom eller ulykke kan tolkes som Guds spesielle straff over et spesielt menneske for en spesiell synd. Det er mer nyansert enn som så. La oss ta noen eksempler fra bibelsk tid som viser dette:

 

Read more...
 
En god Gud straffer det onde!

Om Gud ikke straffer det onde, kan han ikke være god!

Vi må ikke glemme at Gud er en hellig, rettferdig og kjærlig Gud. Det gjør at han er nødt til å straffe synd og urett. For gjør han ikke det, er han ikke Gud. I hvert fall ingen god Gud. For den som aksepterer det onde, kan ikke være god.

Read more...
 
Svar på spørsmål fra Norge idag

- Hvordan reagerte du på terroren i Oslo og på Utøya?

Med vantro og forferdelse.

- Hva kan vi gjøre for Norge nå i etterkant?

Slutte å drepe uskyldige! Enten de nå enn befinner seg på Utøya,i mors liv eller noe annet sted. For vold avler vold.

Minner nok engang om at det hver eneste virkedag drepes omtrent like mange på norske sykehus som på Utøya. Abortlegene går Anders Behring Breivik en høy gang. Deres "bakmenn" vet vi hvem er. De befinner seg på Stortinget og i regjeringen.

Vi har selv stemt dem inn. Derfor er vi alle skyldige. Vi sager av den grenen vi selv sitter på og er i fritt fall ned i muslimenes lommer.

 
More...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 13 - 16 of 68
© 2024 abort.no