Active Image
 

Polls

Denne siden var ....
 
Home
Bomben og skuddene 22.07.2011

     Uttalelser som stadig går igjen i disse vonde dagene:
     - Hvert menneskeliv har en uendelig verdi!
     - Hatet skal overvinnes av kjærlighet og omsorg!

     Hva med de minste små i mors liv?
     Hvor er verdien? Hvor er kjærligheten?
     Hvor er omsorgen?

     Høster vi ikke fruktene av våre onde gjerninger?

     Kyrie eleison!

 
13. juni 2011

Kjære kampfeller!

De fleste har gitt opp. De sier saken er tapt. Kampånd skal en lete lenge etter. Blodbadet fortsetter hemningsløst. Få eller ingen protesterer! Og det til tross for at en større og verre tragedie neppe noe gang har funnet sted i menneskehetens historie. Endog holocaust blir lite i forhold. Kun to ganger tidligere i historien har noe verre skjedd: Syndefallet og korsfestelsen av himmelfyrsten!

Kampen virker håpløs. Å få vekket folket synes å være umulig. ”Vi spilte på fløyte for dere, men dere ville ikke danse. Vi sang sørgesanger, men dere ville ikke klage.” Matt 11,17 Folkeopplysning, verken med ord eller bilder, synes å ha stor virkning. Heller ikke å stille folket på valg i valget. For også da er alt annet viktigere enn livet!

Vi kan snart ikke annet enn å sørge over tragedien som har rammer land og folk. Derfor minner vi om sørgetoget mandag den 13. juni  (= 2. pinsedag) som går fra Stortinget til Det ukjente barnets grav på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Vi starter dagen med en gudstjeneste på Holtet, Kongsveien 82, kl. 11.00. Undertegnede skal tale. Sørgetoget starter utenfor Stortinget kl.14.00. Men allerede pinseaften (dvs. lørdag den 11. juni kl.12.00-15.00) vil vi stå på ”stand” på Egertorget. Du er velkommen!

Historien gjentar seg: Folk flest forsto ikke at profetene hadde rett, før det var for sent! Likevel sier Herren til profeten Esekiel 3,11: ”Gå til folket ditt, tal til dem og si: Så sier Herren Gud – enten de vil høre eller ikke.»

For vi vet jo at vår gjenløser lever! Og som den siste skal han stå fram på jorden! Job 19,25

Fredrikstad 13. mai 2011

Ludvig Nessa
 
Gjensidige Forsikring

Forsikringsselskapet slår tilbake

Kort tid etter den interne utsendelsen av nedenforstående innlegg  ble forsikringsrådgiver Runar Iversen anklaget for å ha brutt med de etiske regler som gjelder for ansatte i Gjensidige Forsikring. Men ikke nok med det: Han er nå også innkalt på teppet til toppledelsen i Oslo.

Forsikringsrådgiver Runar Iversen har kun stilt spørmål ved hvorfor hestefoster verdsettes mye høyere enn menneskefoster i Gjensidige Forsikring. For det burde han æres! Ikke trues med sparken på grått papir.

Det skal bli interessant å se hvordan denne saken utvikler seg. Ikke minst å få innsyn i Gjensidige Forsikrings såkalte etiske regler. Ting tyder på at disse reglene har lite med etikk å gjøre.  Dødskreftene synes å råde i et av Norges største forsikringsselskaper.  Ludvig Nessa

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 17 - 20 of 68
© 2024 abort.no