Active Image
 

Polls

Denne siden var ....
 
Home
Appell til Stortinget
Følgende er sendt med e-post til alle stortingsrepresentantene på Stortinget:

Ærede stortingsrepresentant!!

Gjør ikke deg selv til en kriminell lovbryter mandag 21. mai 2012. La deg ikke manipulere og forføre av partipisk, men stem etter egen overbevisning. Glem ikke at du er i Guds verden, selv om HAN kanskje ikke alltid streifer innom "din lille verden".

Den foreslåtte forandringen av paragraf 2 i Grunnloven er klart grunnlovsstridig! Og det er den fordi den strider mot grunnlovens ånd og prinsipp, paragraf 112).

Ikke rør paragraf 2 i Grunnloven! Mange av oss vil se på det som et statskupp. Ikke lek med ilden!

Ta gjerne en titt på denne lenken før du stemmer. Klikk på den! Det tar bare noen få minutter:

http://youtu.be/0gV8H7aCnts

Mvh.
Ludvig Nessa
 
Forbannelser

Der Gud ikke er, er det ikke godt å være!

Staten ved sine abortleger myrder hver virkedag på norske sykehus omtrent like mange som Breivik drepte på Utøya. Dette har nå foregått i tiår etter tiår stikk i strid med norsk grunnlov og Guds bud. Dette er bakgrunnen for de såkalte "forbannelsene"

Read more...
 
Kirken og Grunnloven

Kirken blir ikke fri, men avkristnet!

1. Kirken får ikke tilbake "Opplysningsvesenets fond" (dvs. gammelt kirkegods og andre verdier som kongen (staten) i sin tid tok fra kirken). Derfor blir kirken fortsatt 100% økonomisk avhengig av staten. Og alle vet: Den som sitter på pengesekken, har makten! Staten vil ha full kontroll over kirken også etter 21. mai (så sant det blir 2/3 flertall i stortinget).
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 5 - 8 of 68
© 2024 abort.no