Active Image
 
Home arrow Valget
Underskriftskampanje PDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2008
Klikk her så finner du uderskriftslisten som du kan printe ut.

Uten barn stopper Norge!

Alle politiske partier på Stortinget myrder barn i mors liv. Også Kr.F, dessverre! Slik har våre politikere ført vårt land og folk til kanten av stupet. De har sagd av den grenen vi alle klamrer oss til. Vi er i fritt fall ned i hedenskapets mørke og barbari. Kan vi gjøre noe med dette, spør mange?

Svaret er enkelt og opplagt: Stem rett! Og overtal andre til å gjøre det samme.

For å overtale andre er to ting viktig: Å tenke klart og snakke sant! Vi må ha det helt klart for oss at et foster er et barn. Og vi må tørre å si som sant er: Abort er mord!

Dessuten må vi ikke bare tenke det, ønske det, ville det med, men vi må faktisk gjøre noe med det. 
Da abortloven ble innført var det med én stemmes overvekt i Stortinget og med flertall ute i folket imot. Nå er det på høy tid at vi prioriterer livet fremfor noe annet, også når vi står ved valgurnene!

Mange hundre tusen barn er allerede drept med abortloven i hånd. Det er folkemord! Tusenvis av leger og foreldre er gjort til mordere. Det er sjelemord!

Nok er nok! La oss fjerne abortloven før den fjerner oss!

Vårt ønske er å stille hele folket på valg i valget! Da trenger vi din hjelp! Vi må ha 5000 underskrifter før jul 2008 for å få registrert abortmotstanderne som parti før valget i september 2009.

Tenk klart! Snakk sant! Gjør godt! Og stem rett!

Så sier Herren Gud:
”I dag tar jeg himmel og jord til vitne på at jeg har lagt fram for dere liv og død, velsignelse og forbannelse. Velg da livet, så du og din ætt kan få leve!” 5. Mos 30,19

Ludvig Nessa                 Per Kørner                Ivar Kristanslund                  Børre Knudsen

Last Updated ( Wednesday, 20 August 2008 )
 
< Prev   Next >
© 2024 abort.no